EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Evidencija radnog vremena je neizostavni dio poslovnog procesa modernih i velikih poslovnih subjekata te je u interesu kako poslodavca tako i djelatnika. Vrlo često se kombinira sustavima kontrole pristupa za maksimalnu učinkovitost.

Evidencija radnog vremena je potpuno automatizirani proces koji bilježi nazočnost djelatnika , kao i odlaske na pauzu, odlaske iz firme zbog poslovnih razloga, odlaske zbog privatnih razloga... prednosti automatiziranog procesa vođenja evidencije radnog vremena su prvenstveno smanjenje troška ručnog vođenja kao i dobitak na vremenu koji se trošio na ručne obrade podataka, smanjuje se kašnjenje djelatnika i odlasci bez potrebe, optimizira se i olakšano planiraju poslovni procesi te se smanjuje
administracija.

Program je vrlo jednostavno koristiti te djelatnici tvrtke koja uvodi sustav evidencije radnog vremena brzo uhvate korak sa novim sistemom, kao i administrativno osoblje koje će baratati programskim djelom. Sustav nam nudi detaljne dnevne, tjedne, mjesečne ili godišnje izvještaje o određenom djelatniku, grupi djelatnika ili svim zaposlenima.