VIDEONADZOR

je danas postao standard zaštite

a koristi se uglavnom u svrhu otkrivanja kriminalnih radnji i počinitelja kriminalnih djela. U domovima najčešće instaliramo sustave video nadzora kako bi zaštitili svoj dom i imanje, kao i vrijedne stvari koje posjedujemo. Videonadzor djeluje kao odlična preventiva jer samo postojanje kamera za videonadzor odvraća osobe od počinjenja kriminalnog djela.
Moderni sustavi video nadzora nude vrhunsku sliku te je identifikacija osobe vrlo jednostavna, pa i u noćnim uvjetima.

1. MONTAŽA NOVOG SUSTAVA VIDEO NADZORA

Kod montaže posve novog sustava video nadzora, mogućnosti su beskrajne jer odluka o izboru opreme nije ograničena postojećim instalacijama i zastarjelim djelovima sustava. Ukoliko gradite ili adaptirate vašu nekretninu, pravo je vrijeme za razmišljanje o video nadzoru kako bi se pravodobno postavile sve instalacije.

2. NADOGRADNJA ZASTARJELIH SUSTAVA VIDEO NADZORA

Sustavi video nadzora koju su ugrađeni prije desetak godina velikim dijelom su više neprihvatljivi, odnosno ne pružaju razinu zaštite koja je potrebna. Zastarjele kamere su loše rezolucije, a vrlo često snimači nemaju podršku za udaljeni pristup putem mobilnih uređaja. Nadogradnja zastarjelih sustava je izazov jer je potrebno iskoristiti postojeće instalacije na najbolji način kako bi se dobilo optimalno rješenje modernog sustava video nadzora. Zahvaljujući novim tehnologijama, razvijene su kamere visoke rezolucije koje mogu funkcionirati sa starim instalacijama te se postiže kvaliteta slična novoj IP tehnologiji.

3. ODRŽAVANJE I INTERVENCIJA 24/7

Našim klijentima smo uvijek na raspolaganju ukoliko dođe do problema ili je potrebno izvaditi snimku video nadzora te postupamo po nalogu u najkraćem mogućem roku.