PARLAFON

U današnje vrijeme , parlafoni su standard u stambenom graditeljstvu. Ukoliko građevina ima više stambenih jedinica, praktički je nemoguće izbjeći postavljanje parlafonskog sustava. Poznate marke parlafona su izrazito dugotrajne i rijetko se kvare. Moderni parlafoni dolaze u atraktivnom dizajnu i sa dodatnim funkcijama poput omogućavanja pristupa putem pin-a, otiska prsta, RFID kartica ili privjesaka. Najnovija tehnologija dostupna na tržištu su IP parlafoni koji nam nude dodatne mogućnosti poput komunikacije sa osobom ispred vratiju i otvaranja vrata preko mobilnog uređaja pa i kad sami niste kod kuće.

KLASIČNI AUDIO PARLAFONI

Ekonomični, visoko pouzdani i funkcionalni sustavi koji nam omogućuju osnovnu audio komunikaciju sa posjetiteljem i otvaranje elektro brave. Najčešće se koriste u velikim stambenim zgradama sa puno korisnika. Odlikuje ih visoka kvaliteta i dugotrajnost.

VIDEO PARLAFONI

Video parlafoni nam osim zvuka pružaju i sliku pa na taj način možemo vidjeti tko se nalazi pred vratima. Najčešće se ugrađuje na manjim stambenim objektima i u luksuznijim stambenim zgradama.

IP PORTAFONIJA

Tehnološki najinovativnija sa gotovo neograničenim mogućnostima, montira se uglavnom u nove visoko luksuzne građevine. Zbog zahtjevnijeg i drugačijeg kabliranja, o IP portafoniji je potrebno razmišljati prilikom gradnje građevine kako bi se pravilno izvela instalacija. IP portafoni nove generacije omogućuju nam daljinski pristup i komunikaciju putem mobilnog uređaja.

《《《  Pogledajte promo video Hikvision IP portafonskih sustava